Radešínka ztratila další body

Hosté vedli a déle než poločas hráli proti deseti. Ani to jim na výhru nestačilo.

Bohdalov – Radešínská Svratka 4:4 (2:3)

 7. a 70. Krčál, 21. Toman (pen.), 55. Boháček – 6. Požár Daniel, 26. a 28. Lhoták, 57. Šacl

ČK: 38. Neuman A.

Sestava: Veselý – Novotný, Smejkal, Starý, Janů – Šacl – Blaha (81. Blaha), Pulkrábek, Požár, Dvořák (60. Kříž) – Lhoták (81. Staněk)

Na těžkém terénu se hrálo bojovné utkání plné ostrých soubojů. V 6. minutě dostal prostor Janů a pěkným centrem našel hlavu Požára, který se nemýlil – 0:1. Chvíli na to domácí srovnali, když se na penaltě dostal k míči Krčál a nedal Veselému šanci – 1:1. Hostům mohl vrátit vedení Blaha, ale po rohu hlavičkoval těsně nad bránu. Ve 21. minutě utekl hostům domácí hráč, který byl ve vápně faulován brankářem Veselým. Penaltu proměnil Toman – 2:1. Hosté skóre rychle otočili. Nejprve Lhoták využil hrubku domácího brankáře Pokorného – 2:2. Hned na to ten samý hráč po pěkné individuální akci mířil přesně k zadní tyči – 2:3. Ve 38. minutě viděl Aleš Neuman druhou žlutou kartu a musel do sprch. Poté střílel Pulkrábek, ale Pokorný jeho střelu vytěsnil nad bránu.

V 52. minutě mířil Lhoták po Novotného centru z voleje mimo. V 55. minutě domácí prošlo hostující obranou a z brejku dostal míč do sítě Boháček – 3:3. Hosté za dvě minuty už zase vedli. Šacl si našel Starého přímý volný kop a ramenem doklepl míč za domácího brankáře – 3:4. Srovnat mohl domácí Novotný, ale jeho hlavička šla vedle. Na druhé straně mohli hosty uklidnit Požár se Lhotákem, ale vůbec netrefili bránu. A tak v 70. minutě potrestal další nedůslednost hostující defenzivy Krčál – 4:4. Domácí s vypětím všech sil zblokovali několik střel a nakonec si došli pro cenný bod.

Martin Mužátko (trenér): Další prodrbaný zápas. Když dáme venku čtyři góly, tak musíme proti oslabenému soupeři vyhrát. V závěru jsme byli zbytečně zbrklí, nezachovali jsme klidnou hlavu a místo trpělivé hry jsme se zbytečně cpali ucpaným středem hřiště.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.