Áčko tahalo v Rapoticích za kratší konec

Zápas plný šancí nakonec zvládli lépe domácí. Hosté celý zápas dotahovali a bod nebyl daleko.

Rapotice – RS 4:3 (2:1)

17., 53 a 63. Sobotka, 32. Valsa – 44. a 68. Plhal, 85. Drdla

Sestava: Petr – Skryja M., Smejkal, Drdla, Janů (55. Marek) – Gabriel (55. Skryja V.), Šacl M., Starý, Pekárek, Chrást J. (75. Šoustar) – Plhal (76. Novotný)

Jako první protáhl Petra Stér, ale ten jeho střelu vytěsnil. Domácí šli do vedení v 17. minutě, kdy si Sobotka v souboji s Drdlou přiťukl míč rukou a šel z úhlu sám na Petra, kterému zahrál na housle – 1:0. Poté mohli hosté srovnat. Plhala vychytal Laš a Chrást mířil po pěkné akci z voleje těsně nad branku. Domácí v 32. minutě potrestali nepřesnou rozehrávku hostí. Valsa si narazil míč se Sobotkou a Petra parádně přehodil – 2:0. Těsně před pauzou našel Janů volného Plhala a ten se nemýlil – 2:1.

V 53. minutě potrestal chybný výběh hostujícího gólmana po zpětné přihrávce Sobotka – 3:1. O deset minut později nekrytý Sobotka doklepl míč z malého vápna do sítě hostí – 4:1. Poté se hosté zvedli. Šacl mířil těsně vedle a V. Skryja trefil hráče na brankové čáře. Hosté byli za svoji aktivitu odměněni v 68. minutě, kdy Chrást našel Plhala a ten z hranice vápna vymetl šibenici – 4:2. Hosté se i nadále tlačili do zakončení, ale v koncovce byli nepřesní. Domácí hrozili rychlými protiútoky. V 85. minutě podběhl domácí brankář dlouhý míč a Drdla míč doklepl do prázdné brány – 4:3. V samotném závěru se mohl stát hrdinou hostující gólman Petr. Lašovi po centru vypadl balon, ale Petr jej v závaru netrefil. Domácí tak šťastně vyhráli.

Pavel Kříž (trenér RS):

Bohužel jsme se trápili v koncovce. Nadřeme se na branky a na druhé straně je soupeři nabízíme takřka zadarmo. Byl to minimálně remízový zápas, který se divákům musel líbit. Bohužel nemáme ani bod.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.