Radešínka domu znovu prohrála

Ve třech ze čtyřech domácích zápasů Radešínka vedla, ale nemá z nich ani bod. Stejné to bylo i v zápase s Křižanovem.

Radešínská Svratka – Křižanov 2:3 (1:1)

33. Požár J., 79. Kříž – 42. Procházka, 48. Škorpík, 50. Bajer

Sestava: Vařejka – Blaha (57. Horych), Skryja, Starý, Liška – Lhoták (73. Šustáček), Požár D., Šacl, Janů – Kříž, Požár J. (78. Jinek)

Domácí začali ospale a už v 7. minutě je mohl ztrestat Procházka, ale Vařejka jeho střelu v sólovém úniku vyrazil mimo bránu. Za dalších deset minut vyvrcholil tlak hostí rohovým kopem, po kterém dezorientovaný Kopáček netrefil odkrytou bránu. Poté se osmělili i domácí, když D. Požár vyslal do úniku Kříže, ten sice obstřelil Stupku, ale bránu netrefil. Ve 27. minutě centroval Janů, ale domácí míč do sítě nedotlačili. Ve 33. minutě udržel míč Lhoták pro D.Požára, ten centrem našel J.Požára, který hlavou rozvlnil síť – 1:0. Chvíli na to na druhé straně pálil Liška, ale trefil jen tyč. Poté domácí brankář trefil za vápnem Škorpíka, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá. Chvíli na to už hosté vyrovnali, když domácí ztratili míč a v samostatném úniku byl znovu Procházka, který se tentokrát nemýlil – 1:1.

Domácí po přestávce zůstali v kabině a hosté během chvíle rozhodli. Ve 48. minutě Škorpík prošel zkoprnělou domácí obranou a z úhlu napálil míč pod víko – 1:2. Chvíli na to domácí nezachytili Bajera a ten se v úniku nemýlil – 1:3. Opaření domácí se z direktu sebrali po hodině hry, kdy hosty, kteří již podnikali jen ojedinělé brejky bez zakončení, zmáčkli na jejich polovinu. Nejprve to zkoušel Horych, ale jen vyprášil rukavice hostujícího brankáře. V 79. minutě si tečovaný centr z pravé strany našel Kříž a rezolutně jej napálil do sítě – 2:3. Poté střílel Šacl těsně vedle. Domácí měli i několik standardních situací, ale těmi si neuměli pomoci. Největší šanci měl v 88. minutě Skryja, který unikl hostující obraně, ale na Stupku si nepřišel. Ve zbytečně vyhroceném závěru už další branka nepadla.

Martin Mužátko (trenér): Typický domácí zápas. Prvních dvacet minut jsme se hledali. Pak jsme se zlepšili, dali jsme branku, ale dostali jsme gól do kabiny. Hned po přestávce jsme dostali rychlé dvě branky, když jsme bránili jak žáčci. Po hodině hry jsme zabrali, ale soupeř své vedení i přes naši snahu a pár šancí udržel. Škoda nepotvrzených bodů z venku. Zase jsme se vrátili tam, kde jsme byli.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.