Program víkendu 14. – 15.9.

Áčko hostí v sobotu Dobronín. Béčko, dorost i starší žáci hrají venku.

Áčko (10., 9:10, 7 bodů) čeká v neděli od 16:00 na domácím hřišti souboj s Dobronínem (9., 15:11, 7 bodů), který hrál v minulých letech druhou skupinu 1.A třídy. V ní se pravidelně umísťoval na předních příčkách, přičemž v loňském ročníku Dobronín sahal po postupu do krajského přeboru, ale skončil dva body za prvním Bedřichovem

Dobronínu se v minulých sezónách na hřištích soupeřů dařilo a vždy v této činnosti patřil k nejlepším. Letos však všech získaných sedm bodů nasbíral na svém hřišti, což se výše zmiňované statistice vymyká. Dobronínští doma porazili Herálec (7:1) a Kouty (2:0). Bod získali za šťastnou remízu s Vrchovinou, kterou v závěru vystřelil Sedláček. Venku prohráli v Rapoticích (1:4) a v Budišově (3:4).

Hosté se opírají o kanonýra Tomáše Sedláčka, který dlouhodobě patří k nejlepším střelcům krajských soutěží. V této sezóně si v pěti zápasech připsal sedm branek a vede tabulku střelců. Zmiňovaný kanonýr vstřelil v posledních třech sezónách úctyhodných 87 branek (32, 26, 29)! Je tak jasné, na koho si budou muset dát domácí fotbalisté pozor.

Hosty však před startem sezóny zasáhl odchod opor Chramosty a Svobody do divizní Staré Říše.

Do kádru domácích se po absenci v Rapoticích vrátí Plhal a Chrást J. Bohužel to nevypadá dobře s kolenem Vojty Šacla a jeho návrat na trávníky se v nejbližší době nepředpokládá.

Utkání řídí sudí Masopust s asistenty Dvořákem a Nenadálem. Delegátem KFS je Josef Bobek.

Jde o první vzájemný zápas obou celků.

Dorost (10., 2:13, 0 bodů) hraje po volnu v minulém víkendu v sobotu v 10:00 v Předíně (4., 11:3, 6 bodů), kde se popere o první body v sezóně.

Starší přípravku čeká domácí duel s Herálcem. Hraje se v sobotu v 10:30 v Radešínské Svratce.

Starší žáci hrají v neděli v 13:45 na hřišti Víru a pokusí se navázat na předchozí dvě výhry. Domácí mají na svém bodovém kontě nulu.

Víkend zakončí v neděli béčko v Bohdalově, kde se hraje od 16:00. Hosté budou chtít zapomenout na zbytečné ztráty z Bohdalce a z domácího zápasu se Sněžným. Bohdalov však v posledním kole dostal 11 branek ve Strážku a podobný debakl jistě nebude chtít dopustit.

Mladší žáci mají o víkendu volno.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.