Křižanov trestal chyby a vyhrál

Domácí byli v kombinované sestavě bezzubí. Když se k tomu přidaly zbytečné chyby, tak zápas nemohl dopadnout jinak.

Radešínská Svratka – Křižanov 0:3 (0:2)

Sestava: Petr – Skryja M. (75. Chrást J.), Drdla, Janů, Hájek (60. Dvořák J.) – Starý – Šoustar, Šacl, Pulkrábek, Novotný – Jinek (75. Blaha)

Hned v 7. minutě mohl po Šaclově přihrávce poslat do vedení Jinek, ale jeho lob přes gólmana vykopl z brány hostující bek. Ve 12. minutě hosté kopali standardní situaci. Ta byla sražena a nedůslednost domácích byla po zásluze potrestána – 0:1. Ve 24. minutě se hosté po chybě v rozehrávce dostali do brejku a ten zužitkovali ve druhou branku – 0:2. Zbytek prvního poločasu byl plný nepřesností. Snížit mohl Pulkrábek, ale jeho bomba pouze orazítkovala břevno.

Druhý poločas byl ve znamení držení míče domácích, ale ti se do šancí dostávali horko těžko. V 70. minutě přišel brejk po zbytečné ztrátě míče a hosté přidali další branku – 0:3. Zmar domácích dokonal v poslední minutě Dvořák, který z poloviny hřiště postupoval sám na bránu, kterou vůbec netrefil.

Martin Mužátko (trenér): První poločas byl z naší strany podprůměrný. Po slibném začátku jsme po zbytečné brance vypadli z role. Ve druhé půli jsme drželi většinu času míč, ale chyběla nám finální přihrávka a lepší pohyb. Celkově musíme hrát s větším zaujetím a nadšením.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.