Radešínka ztratila výhru v závěru

V Třebíči padlo šest branek a několik dalších šancí zůstalo nevyužito.

HFK Třebíč B – Radešínská Svratka 3:3 (1:1)

10. Lorenc (pen.), 64. Bence, 89. Maleta – 7. Plhal, 54. a 66. Pekárek

Sestava: Petr – Skryja M., Chrást, Drdla, Janů – Gabriel, Starý, Josífek, Šacl M. (81. Skryja V.), Pekárek (79. Jinek) – Plhal (66. Marek)

Divoké utkání odstartovala branka hostí v 7. minutě, kdy Šacl vybojoval míč na pravé straně hřiště a přesným centrem našel Plhala, který hlavou o tyč otevřel skóre – 0:1. Za tři minuty bylo srovnáno. Drdlův faul na Hronka potrestal z penalty Lorenc – 1:1. Další minuty patřily domácí, které táhl Hronek, ale v koncovce se mu nedařilo a dvakrát mířil těsně vedle. V závěru půle dvakrát zahrozil Pekárek, ale branku ani jednou netrefil.

Úvod druhé půle vyšel hostům a svoji snahu korunovali v 54. minutě, kdy si Josífkův roh našel Pekárek a hlavou prostřelil Dubu – 1:2. Poté se opakoval scénář z první půle, když Michal Skryja daroval hostům penaltu, ale Lorenc ji tentokrát neproměnil. Domácí přece jenom srovnali po dlouhém nákopu a nedůrazu hostí, když se po narážečce trefil osamocený Bence – 2:2. Za dvě minuty zase vedli hosté. Michal Skryja poslal parádní centr před domácí branku a míč si našel na zadní tyči Pekárek – 2:3. Domácí vrhli všechny sílu do útoku, ale Benceho v šanci vychytal Petr. Třebíčští se dočkali srovnání v 89. minutě, kdy se po tečované střele objevil sám před Petrem Maleta a srovnal – 3:3. Tímto výsledkem také utkání skončilo.

Josef Novák (asistent trenéra): Remíza je asi spravedlivá. Třikrát jsme vedli a takový gól nesmíme v závěru dostat. Škoda.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.