Program víkendu 21. – 22.9.

Hřiště v Radešínské Svratce dostane kvůli nově nainstalovanému závlahovému systému o víkendu volno. Áčko čeká důležitý duel v Herálci. Béčko jede do Polničky a dorost odehraje domácí utkání v Bohdalci.

Dorost (9., 7:14, 3 body) hraje v sobotu v 15:30 v  Bohdalci s Moravskými Budějovicemi (10., 5:22, 3 body). V souboji s týmem z podobných vod tabulky bude chtít navázat na parádní výkon z Předína a přiblížit se středu tabulky.

Starší přípravku čeká v sobotu turnaj ve Žďáře, kde se utká s Herálcem (15:40) a domácím béčkem (17:00).

Mladší žáci (3., 5:5, 3 body)  hrají v neděli v 10:00 na hřišti na Moravci, kde bude jejich soupeřem tým z Rožné (2., 6:4, 6 bodů).

V neděli ve 12:00 hraje béčko (4., 7:5, 5 bodů) v Polničce (8., 3:18, 3 body). Oba týmy čekají tři zápasy na výhru. Hosté po zbytečných ztrátách potřebují vyhrát.

Áčko (11., 10:12, 7 bodů) jede v neděli do Herálce (13, 7:25, 3 body), kde jej čeká od 15:30 veledůležitý duel, který napoví, jakým směrem se bude sezóna ubírat.

Domácí se po návratu do B skupiny 1.A třídy nebývale trápí a lepí se jim smůla na paty. Nedaří se jim v ofenzivě ani defenzivě, když inkasovali hrozivých 25 branek v šesti zápasech. Herálci se navíc v minulém kole v Koutech zranil gólman Žejdlík, který tým posílil v průběhu sezóny z Holetína a do brány tak zamíří osvědčený náhradník Forchtsam.

Herálec si v průběhu sezóny dovezl příděly z Počítek, Dobronína a Koutů, odkud si v minulém kole dovezl kanára. Jediné body si připsal v domácím zápase s Rapoticemi, které porazil díky parádní druhé půli 4:1. Ve dvou dalších zápasech s Vrchovinou a Budišovem už domácí vyšli na prázdno.

Herálec v posledních sezónách střelecky táhli špílmachr Boháč s univerzálem Uchytilem. Ani oni zatím v právě probíhající sezóně nepotvrzují předpoklady, když se prvně jmenovaný trefil jednou a druhý jmenovaný dvakrát. Dvě branky zaznamenal i Okurka.

Radešínce vůbec nevyšel domácím zápas s Dobronínem a do Herálce pojede s odhodláním získat ztracené body z domácího prostředí. V Herálci půjde o to, jestli budou hrát svratečtí o záchranu či se přiblíží klidnějšímu středu, což by se před pouťovým zápasem s Budišovem a výjezdem do Koutů hodilo. V posledních čtyřech zápasech podzimu totiž čeká svěřence kouče Šoustara velice těžký los. Tým by měl být až na zraněného Buřvala kompletní.

Utkání řídí sudí Šimek, asistovat mu budou Janovský s Gruberem. Dohlížet bude delegát Trávníček.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.