Radešínka v deseti otočila duel v Želetavě

Domácí šli hned v úvodu do vedení. Hosté po pauze zaslouženě srovnali a nakonec v deseti vstřelil vítězný gól dorostenec Blaha.

Želetava – Radešínská Svratka 1:2 (1:0)

2. Čurda – 59. Lhoták, 77. Blaha

Sestava: Chrást – Novotný, Starý, Janů, Drdla – Skryja – Máček (78. Šoustar M.), Jinek (68. Šacl), Pulkrábek, Dvořák J. (68. Blaha) – Lhoták (89. Kaštánek)

Hosté do zápasu vstoupili zle. Hned ve 2. minutě domácí zahrávali rohový kop, který si na zadní tyči našel Čurda a hlavou otevřel skóre – 1:0. Domácí působili lepším dojmem a hlavně Čurda hostům zle zatápěl. Jednu z jeho střel z hranice vápna vytáhl v závěru prvního poločasu Chrást na břevno. Na druhé straně po pěkné individuální akci střílel Lhoták, ale Partl jeho ránu vyboxoval.

Úvod druhé půle patřil hostům. Střely Lhotáka i Pulkrábka ještě skončily v Partlově náruči. V 59. minutě však Dvořák po dlouhém nákopu dorážel domácího brankáře, jehož odkop zachytil Lhoták a jeho střela skončila po několik tečích v opuštěné bráně – 1:1. Hosté byli lepším celkem, ale další náznaky gólem neskončily. V 71. minutě zachytil dle nepřesného sudího Tomšů Chrást míč mimo vápno a viděl červenou kartu. Do brány šel Starý. V 77. minutě Pulkrábek našel za obranou Blahu, který si míč zpracoval do běhu, vystřelil a o tyč poslal hosty do vedení – 1:2. Poté Radešínka obětavě a pečlivě bránila. Domácí se do žádné šance nedostali a ani ve třetím zápase nevyhráli.

Martin Mužátko (trenér):

Po nepovedeném vstupu se postupem času začala karta obracet, byli jsme lepší v mezihře a měli jsme hru pod kontrolou. Po přestávce jsme byli lepší a srovnali jsme. Jsem rád, že jsme se nenechali rozhodit výkonem sudího a dokázali jsme i v deseti vstřelit branku a poté s přehledem vedení ubránit.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.