Áčko remizovalo se žďárským béčkem

Áčko se znovu dostalo do vedení, ale třetí zápas v řadě skončil remízou.

Radešínská Svratka – Žďár nad Sázavou B 1:1 (0:0)

75. vlastní – 80. Frieb

Sestava: Petr – Novotný, Starý, Janů, Drdla – Plhal – Lhoták (63. Nejedlý), Jinek (21. Šoustar P, 76. Šoustar M.), Pulkrábek, Dvořák L. – Máček

Domácí nastoupili v okleštěné sestavě. Navíc se brzy zranil Jinek. Radešínka byla v úvodu lepším celkem. Hned ve 2. minutě našel Dvořák na zadní tyči Lhotáka, ale ten mířil vedle. Na druhé straně zahrozil Frieb, ale Petr byl pozorný. V 9. minutě našel Pulkrábek Dvořáka, ale to vychytal Balcar. Po další akci Pulkrábka byl v šanci Máček, ale i toho Balcar vychytal. Poté se hra srovnala a šance měli i hosté. Nejprve po rohu střílel Růžička vedle brány. V závěru první půle mířil Friebův projektil do tyče a druhou tyč nastřelil Sláma z dorážky.

Po přestávce byli více na míči hosté, ale do větších šancí se dostávali domácí. Ve 48. minutě Dvořák přehodil Balcara, ale na brankové čáře zachránil hosty Machatka. V 58. minutě měl gól na noze Patrik Šoustar, ale z malého vápna mířil vysoko nad bránu. V 75. minutě Růžička z poloviny hřiště přihrával svému brankáři, Balcar míč nezachytil a domácí vedli – 1:0. Za pět minut ustál Frieb souboj s Novotným a z úhlu překonal Petra – 1:1. Na druhé straně poté mířil Dvořák v úniku vedle brány. V závěru ještě Peňáz našel Frieba, ale ten střílel nad bránu.

Martin Mužátko (trenér): Ve slepené sestavě jsme nepodali špatný výkon. Bohužel jsme přišli o další tři hráče. Znovu jsme doplatili na neproměňování šancí. Třetí zápas za sebou vedeme, ale vždy necháme soupeře srovnat. To je velká škoda, ale i škola pro náš mladý tým. Snad se do příštího týdne někdo uzdraví.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.