Áčko schytalo kanára

Hosté potvrdili roli favorita a díky parádní produktivitě jasně vyhráli. Radešínka se na branku nezmohla a protáhla hrozivou sérii proher.

Radešínská Svratka – Rapotice 0:6 (0:3)

4., 27., 73. (pen.) a 87. Sobotka, 24. a 78. Adamenko

Sestava: Chrást – Novotný, Peňáz, Skryja M. (59. Máček), Janů – Starý – Liška (85. Blaha), Pulkrábek, Skryja V., Lhoták (67. Dvořák) – Hudák

Ve 4. minutě si našel kolmou přihrávku za obranou Sobotka a domácího brankáře nadvakrát překonal – 0:1. Ve 14. minutě po přímém volném kopu našel Starý Hudáka, ale jeho hlavička mířila vedle brány. Ve 24. minutě se po rohovém kopu prosadil důrazný Adamenko – 0:2. Chvíli na to se po chybě obrany dostal do brejku Sobotka, Chrást jej vychytal, ale míč se dostal zpět k hráči Rapotic, který míč dopravil do opuštěné brány – 0:3. Ve 34. minutě mohl snížit Peňáz, ale po rohovém kopu trefil jen hráče hostí stojícího na čáře. Poté měl tutovku Liška, ale Laš jej fantasticky vychytal.

Po přestávce se hrál pohledný fotbal. Branky však dávali jen hosté. Valsa trefil z přímého volného kopu břevno. V 73. minutě sudí Hanzl pískl přísnou penaltu a Sobotka se nemýlil – 0:4. Poté Pulkrábek protáhl Laše, který míč vytěsnil na rohový kop. V 78. minutě vystřelil Adamenko a míč po dvou jeslích skončil až v síti – 0:5. V 87. minutě se dostal do brejku Sobotka, obešel Chrásta a mohl slavit svoji čtvrtou branku – 0:6.

Martin Mužátko (trenér): Ofenziva Rapotic je ozdobou soutěže. Ze sedmi šancí dali hosté šest branek a nebylo co řešit. Pro nás je výsledek hodně krutý, ale je to další lekce pro naše mladíky. Teď nás čeká série zápasů, ve které se ukáže, zda máme ve druhé nejvyšší krajské soutěži co dělat.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.