Áčko přehrálo Stonařov

Domácí měli zápas jasně pod kontrolou a otázkou bylo jen to, kolik branek vstřelí.

Radešínská Svratka – Stonařov 4:0 (3:0)

21. a 51. Lhoták, 27. Šacl, 43. Požár

Sestava: Chrást – Novotný (46. Blaha), Skryja, Janů, Drdla – Starý – Šacl, Pulkrábek, Požár (60. Máček), Dvořák (60. Staněk) – Lhoták (76. Rous)

Hned ve 3. minutě zkoušel štěstí Lhoták, ale bránu těsně netrefil. V 18. minutě vyslal Pulkrábek do sóla Požára, ale ten ztroskotal na Měrtlovi. Za další tři minuty šel po Požárově přihrávku sám na bránu Lhoták a střelou k tyči otevřel skóre – 1:0. Hned na to mohl dvakrát skórovat Dvořák – jednou netrefil bránu a poté mířil jen do obránce na brankové čáře. Ve 26. minutě šel sám na Měrtla Požár, ale bránu vysoko přestřelil. Poté hosté špatně rozehráli a opuštěnou bránu trefil Šacl – 2:0. Druhou branku mohl přidat po Drdlově přiťuknutí Lhoták, ale vyznamenal se Měrtl. Ve 43. minutě Lhoták udržel míč a Požár už další sólo proměnil – 3:0.

Ve 47. minutě Dvořák našel Pulkrábka, ale jeho bomba mířila jen do brankáře Stonařova. V 51. minutě využil zmatků v hostující obraně Lhoták a hlavou zvýšil na rozdíl čtyř branek – 4:0. V 56. minutě pálil do tyče Šacl. Střídající Máček zase trefil jen brankáře. V 67. minutě se k zakončení dostali i hosté, ale Chrást byl po rohovém kopu na místě. V 87. minutě mířil Pulkrábek na zadní, ale hostující brankář míč chytil do rukavic.

Martin Mužátko (trenér): Zápas jsme měli po celou dobu pod kontrolou. Měli jsme vsítit více branek, ale jsme rádi, že se nám vstup do soutěže vydařil.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.