Program víkendu 23. – 24.3.

Áčko čeká ostrý start do sezony, když začíná v Koutech, které jsou po podzimu druhé. Poté přijde na řadu souboj s prvními Šebkovicemi a následovat budou derby s rezervami Žďáru a Vrchoviny. Vraťme se však k duelu v Koutech.

Áčko (29:30, 17 bodů, 10.) v neděli v 15:00 čeká start do druhé poloviny ročníku. Prvním jarním soupeřem budou Kouty (35:18, 26 bodů, 2.), které se mohou pyšnit třetí nejlepší ofenzivou a druhou nejlepší obranou. Na podzim před brankami soupeřů úřadovalo duo Neumann (10 branek) – Coufal (9 branek), které vstřelilo přes polovinu branek Koutů. Těm se doma nadmíru daří, když doma na podzim ze sedmi zápasů prohráli pouze jeden. Z podzimních výsledků je zřejmé, že Kouty budou útočit na opětovný návrat do krajského přeboru. Kádr Koutů zůstal po podzimu prakticky nezměněn.

Trenér Radešínské Svratky Pavel Kříž nemůže na první jarní kolo počítat s kompletním kádrem. Chybět bude Josef Chrást, kterého trápí koleno a Josífek, který razí na rodinný výlet.

Utkání bude řídit sudí Kůrka s pomezními Nenadálem a Nechvátalem. Pan Kůrka náš tým v této sezoně pískal jako hlavní sudí na hřišti Vrchoviny a na půdě Nových Syrovic.

Vzájemné zápasy:

12.8. 2018       RS – Kouty 2:2 (0:1)
61. Pekárek, 73. Drdla – 39. Roušar, 76. Coufal


Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.