Radešínka nezvládla duel s Kouty

Domácí nezvládli dost možná klíčový zápas a záchrana soutěže už je pouze v rovině teorie.

Radešínská Svratka – Kouty 0:3 (0:0)

48. Coufal, 56. Parma, 73. Havelka

Sestava: Chrást – Novotný (57. Máček), Peňáz (57. Hudák), Janů, Drdla – Liška, Starý, Pulkrábek, Skryja (71. Blaha), Dvořák – Lhoták

V 5. minutě posunbul míč Lhotákovi do sóla Liška, ale prvně jmenovaný mířil jen do gólmana Dohnala. V 18. minutě si centr z pravé strany našel Coufal, ale jeho ránu z voleje Chrást vyrazil. Coufal zahrozil dvakrát v krátkém sledu i po půl hodině hry. Nejprve pálil z brejku vedle tyče a poté mířil z velkého vápna nad bránu. Ve 36. minutě postupoval zprava na brankáře Liška, ale míč do sítě nedostal. Chvíli na to byl Liška v brejku s Lhotákem, ale ani jeden z nich míč do sítě nedotlačil.

Rozhodnutí přinesla 48. minuta. Domácí lehkovážně ztratili míč, který propadl středem hřiště až k Coufalovi, který obešel Chrásta a do prázdné brány otevřel skóre – 0:1. Srovnat mohl po přiťuknutí Skryji Peňáz, ale mířil nad bránu. To byla jediná šance domácích ve druhém poločase. Vzápětí totiž propadl za domácí obranu další míč a Parma jako přes kopírák uklidnil hosty – 0:2. Domácí hráli v křeči. Kouty svoji výhru ztvrdili v 73. minutě, kdy míč po centru doklepl do brány Havelka – 0:3. Domácí se na odpověď nezmohli.

Martin Mužátko (trenér): Bylo to o první brance. Oba týmy v první půli zahodili po třech tutovkách. Po pauze jsme dostali gól a jednoduše jsme se z toho podělali. Soupeře jsme vůbec nedokázali dostat pod tlak a během druhého poločasu jsme zahodili to, co jsme v posledních kolech těžce vydřeli. Je to hrozná škoda, ale asi to tak má být. V Jemnicku musíme předvést úplně jiný výkon a zabojovat o tři body.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.