Program víkendu 16. – 18.9.

Áčko doma hostí Přibyslavice. Béčko jede ke šlágru kola do Bohdalce a dorost čeká zápas ve Velké Bíteši. Žáky opět čekají dvě utkání. Přípravka hraje v Jimramově.

Pátek 16.9.

žáci: Bory – RS v 17:45

Sobota 17.9.

přípravka: Moravec/Bobrová – RS (10:20) a Jimramov – RS (11:40) v Jimramově

Neděle 18.9.

žáci: RS – Štěpánov/Vír v 10:30

dorost: Velká Bíteš – RS v 10:30

muži B: Bohdalec – RS v 15:30

muži A: RS – Přibyslavice

Áčko (6., 20:13, 10 bodů) hostí v neděli odpoledne Přibyslavice (8., 16:11, 8 bodů). Tým z Třebíčska skončil v loňské sezóně na třetím místě a nakonec mohl i postoupit, ale to odmítl. V loňské sezóně se hosté opírali o duo Lopatář – Drapák, které vsítilo 45 branek svého celku.

Přibyslavice se opírají o zkušené hráče Čermáka s Kopečkem. Ten hraje nejnižší krajskou soutěž téměř v padesáti letech. Levý kraj hřiště patří Bukáčkovi. V útoku hosté spoléhají na Drapáka. Jeho parťák Lopatář zatím v této sezóně nenastoupil. Hosty trápí od začátku ročníku početná marodka, ale hráči se postupně uzdravují a jde to znát i na výsledcích. Přibyslavice vytěžili sedm bodů ze třech domácích zápasů s Polnou, Bory a Počítkami. Na hřištích soupeřů si Přibyslavice připsaly bod v Bohdalově. Z Luk a Hamrů odešli poraženi, i když v obou zápasech vstřelili po dvou brankách.

Radešínka se po rozporuplném startu dostala do provozní teploty a po dvou výhrách je v dobré náladě. S jistotou bude chybět Novotný. Zbytek kádru by měl být k dispozici.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.