Áčko rozstřílelo Přibyslavice

Áčko navázalo na střelecký koncert z Hamrů a na svém pažitu vstřelilo dokonce sedm branek.

Radešínská Svratka – Přibyslavice 7:3 (2:1)

16., 63. a 65. Lhoták, 28. Drdla, 54. Požár, 73. a 76. Pulkrábek – 37. Starý (vl.), 69. Uher, 81. Bukáček

Sestava: Sklenář – Šacl, Skryja, Janů, Drdla – Starý – Máček (61. Blaha), Pulkrábek, Požár, Dvořák (61. Staněk) – Lhoták (70. Rous)

Domácí byli od začátku zápasu lepším celkem a dostali hosty pod tlak. Hned ve 4. minutě trefil Dvořák po rohovém kopu břevno. Přibyslavice přežily pár závarů, ale v 16. minutě jim pláchl Lhoták a parádní ránou o tyč otevřel skóre – 1:0. Ve 28. minutě Starého přímý volný kop prodloužil hlavou do sítě Drdla – 2:0. Hosté snížili z ojedinělé akce, když si centr zleva srazil do sítě Starý – 2:1.

Po přestávce měl šanci Lhoták, ale mířil těsně vedle. V 54. minutě napřáhl Požár a jeho tečovaná střela skončila u tyče – 3:1. Podobně to zkoušel i Pulkrábek, ale po teči míč mířil vedle brány. V 63. minutě vyvezl míč Janů a parádní kolmicí vyslal do sóla Lhotáka, který se nemýlil – 4:1. Hned na to našel Lhotáka za obranou Požár a prvně jmenovaný dokonal hattrick – 5:1. Poté se ke slovu dostali i hosté a léžerní bránění domácích potrestal Uher – 5:2. V 69. minutě loboval Piska Lhoták, ale trefil jen tyč a následou dorážku parádně zlikvidoval brankář hostů. V 73. minutě hosté chybovali, Blaha našel Pulkrábka a ten se trefil k tyči – 6:2. Chvíli na to se situace opakovala, Blaha gól nedal, ale Pulkrábek míč dorazil do prázdné brány – 7:2. Poslední slovo měl v 80. minutě Bukáček, který parádní ránou mírnil skóre – 7:3.

Martin Mužátko (trenér): Od začátku jsme byli lepší, ale do kabin jsme šli jen s těsným náskokem. Po pauze jsme si v koncovce vedli lépe a přidali jsme další branky. Mrzí mě, že jsme tři branky dostali. To by se nám doma nemělo stávat.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.