Radešínka zvládla utkání se Starčí za tři body

Domácí vlétli do zápasu jako uragán a vstřelili tři rychlé branky. Pak svojí laxností pustili soupeře do zápasu a o tři body museli bojovat až do konce.

Radešínská Svratka – Stařeč 4:2 (3:0)

3. Blaha, 7. Pulkrábek, 18. Skryja, 89. Lhoták – 74. Dvořák, 80. Linhart

Sestava: Sklenář – Novotný, Skryja, Janů, Drdla – Starý – Blaha (58. Liška), Požár (89. Rous), Pulkrábek, Dvořák (46. Staněk) – Lhoták

Domácí začali aktivně. Ve 3. minutě si našel Starého rohový kop Blaha a dostal z malého vápna míč do sítě – 1:0. V 7. minutě důsledný Lhoták obral o míč Břízu, nachystal ho Pulkrábkovi a ten se z hranice penalty trefil přesně – 2:0. V 18. minutě centroval od rohového praporku Pulkrábek a našel Skryjovu hlavu – 3:0. Poté byl po Blahově přihrávce v šanci Lhoták, ale trefil jen brankáře. Poté domácí zvolnili a utkání se začalo postupem času vyrovnávat. Hosté se však do větší šance nedostali.

Po přestávce se hrálo spíše na polovině domácích, ale Stařeč se do šancí nedostávala. V 67. minutě hledal Liška Lhotáka, ale toho v šanci zradilo zpracování. Poté domácí po závaru s vypětím všech sil ubránili svoji svatyni. V 74. minutě hosté po přímém volném kopu vrátili míč do vápna a nekrytý Dvořák snížil – 3:1. V 80. minutě domácí po zbytečné ztrátě faulovali za velkým vápnem a Linhart se trefil přesně do šibenice – 3:2. Na druhé straně se snesla Lhotákova střela na břevno. V závěru vysunul Pulkrábek Lhotáka, ten obešel gólmana a do prádzné brány potvrdil vítězství domácích – 4:2.

Martin Mužátko (trenér): Po parádních dvaceti minutách jsme si mysleli, že to půjde samo. To byl samozřejmě omyl, neprobudila nás ani bouřka o přestávce a hosté ve druhém poločase během chvíle snížili na rozdíl jedné branky. Vedení jsme nakonec uhájili, ale závěrečných deset minut bylo zbytečně hektických. Výkon je pro nás zdviženým prstem do dalších zápasů.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.