Lazaret vydřel s Bory bod

Poslepovaná sestava ztratila vedení, ale nakonec našla dostatek sil na vyrovnání, které zařídil veterán Miloš Šoustar.

Radešínská Svratka – Bory 2:2 (1:1)

23. Lhoták, 83. Šoustar M. – 43. a 63. Požár T.

Sestava: Chrást – Blaha, Skryja, Janů, Drdla – Starý – Máček (62. Šoustar M.), Požár, Jinek (46. Rous), Staněk (77. Šoustar P.) – Lhoták

Zajímavou podívanou otevřeli závarem po rohovém kopu hosté. Na druhé straně trefil skákající míč Jinek a ten letěl kousek nad bránu. V 19. minutě pelášil zprava na Chrásta Ochrana, ale jeho střela jen lízla tyč domácí brány. Ve 23. minutě Máček po individuální akci naservíroval míč Lhotákovi a ten otevřel skóre – 1:0. Hosté mohli rychle srovnat, ale Ochrana si znovu vylámal zuby na Chrástovi. Poté po Staňkově centru zakončoval Lhoták, ale hosté jeho pokus zblokovali na rohový kop. Ve 43. minutě se po sérii rohových kopů dostal k míči Požár a srovnal – 1:1.

Druhou půli otevřela Lhotákova tutovka, kterou zneškodnil Pokorný. V 63. minutě po standardní situaci vyboxoval Chrást míč jen k Požárovi a ten lobem pohotově vrátil míč do sítě – 1:2. Po vedoucí brance se hosté zatáhli a nakonec za to pykali. Se Skryjovou dělovkou si ještě Pokorný poradil. V 83. minutě ale Starý našel pasem veterána Šoustara, který hlavou přehodil hostující gólmana – 2:2. Bláznivá koncovka rozhodnutí nepřinesla, a tak se body spravedlivě dělily.

Martin Mužátko (trenér): Horko těžko jsme dávali dohromady základní jedenáctku, a tak s ohledem na okolnosti musíme bod brát. Hosty jsme po jejich vedoucí brance dostali pod tlak a nakonec jsme vybojovali bod, který se počítá.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.