Áčko hostí Moravské Budějovice

Po dlouhé zimní přípravě začíná jarní část sezóny! A hned v prvním kole dojde na souboj prvního s druhým. Dorost čeká jarní premiéra v Kamenici nad Lipou.

Sobota 25.3.

dorost: Kamenice nad Lipou – RS v 11:30 (odjezd autobusu v 8:45)

Neděle 26.3.

muži A: RS – Moravské Budějovice v 15:00

Áčko (1., 28 bodů, 42:24) v neděli od 15:00 přivítá Moravské Budějovice (2., 27 bodů, 45:31), které jsou po podzimu o jediný bod na druhém místě tabulky.

Domácí celek vstupuje do druhé části sezóny s kosmetickými změnami. Do Nové Vsi odešel Jakub Máček a do Bohdalce se vrátil Petr Staněk. V kolonce příchodů svítí jméno Víta Hudáka, který přichází z Vrchoviny. Radešínka odehrála tři přípravná utkání, ve kterých porazila Přibyslav 3:0, béčko Velké Bíteše 6:4 a Kouty 4:0.

Hosté odehráli hned šest přípravných utkání s bilancí 3 – 1 – 2 a celkovým divokým skóre 25:24. Hosté se tradičně budou opírat o střed pole s Pařízkem a Horeckým. Největší nebezpečí hrozí od trojice Neubauer, Kyzlink a Svoboda, který je také nejlepším střelcem celku z Třebíčska. Jak se na první kolo dívá hrající trenér hostů Tomáš Kyzlink: „Píše se o tomto zápase jako o šlágru kola, což je logické z pohledu toho, že se jedná o zápas prvního s druhým. Nemyslím si ale, že tenhle zápas naznačí nějaký dlouhodobý vývoj. Můžeme tam vyhrát, ale nebude to nic znamenat. Stejně jako nebude nic znamenat naše prohra. Kluci z Radešínky budou velmi dobře fyzicky připraveni a o to musíme být lépe takticky připraveni my. Výsledek lze jen těžko předpovídat, ale po deseti minutách už budu vědět jestli odjedeme s prázdnou nebo s body. Záleží jak si to každý jeden hráč nastaví v hlavě. Pokud budeme soustředění, nebudeme lehkovážní a líní na krok, tak by to mohla být pěkná podívaná.“

Zápas odpíská pod dohledem delegáta Beneše jako hlavní rozhodčí Šlejtr, kterému budou na kraji hřiště pomáhat Dvořák se Svobodou.

Vzájemné zápasy:

0 – 0 – 1 skóre: 1:2

13.8. 2022 – Moravské Budějovice – RS 2:1 (0:1) 55. Neubauer, 57. Svoboda – 6. Lhoták

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.