Áčko nestačilo na Moravské Budějovice

Domácí prohráli s Moravskými Budějovicemi i druhý vzájemný zápas a pustili je do čela tabulky.

Radešínská Svratka – Moravské Budějovice 0:2 (0:0)

70. vlastní, 79. Pařízek

Sestava: Sklenář – Novotný, Skryja, Janů, Drdla – Starý – Blaha (61. Liška), Pulkrábek, Požár, Dvořák (67. Šacl) – Lhoták

Domácí si svoji největší šanci vytvořili hned ve 4. minutě, když Pulkrábek našel hlavu Požára, ale ten z malého vápna mířil nad bránu. Ve 22. minutě hostující Svoboda centroval z levé strany a míč se snesl na břevno. Poté se blýskl Sklenář, který lapil Kosmákovu ránu z úhlu. Ve 38. minutě poslal míč před bránu hostů a ten skončil na břevně. Více se toho v prvním poločase nestalo.

V 54. minutě se k přímému volnému kopu postavil Svoboda, ale jeho střelu zneškodnil pozorný Sklenář. V 70. minutě zahrávali hosté standardní situaci téměř z poloviny hřiště a po Skryjově hlavičce skončil míč v síti domácích – 0:1. V 79. minutě dostal míč na půli kapitán Pařízek, který jej dovedl až na hranici velkého vápna, kde vystřelil a po teči domácího beka skončil míč za Sklenářem – 0:2. V závěru dostal míč hlavou do sítě po přímém volném kopu Drdla, ale radost domácích zastavil zdvihnutý praporek. Ten samý hráč zahrozil i po rohovém kopu, ale tentokrát bránu těsně minul.

Martin Mužátko (trenér): Na těžkém terénu jsme byli slabší ve středu pole a hosté byli opticky lepším týmem. Žádný z týmů moc šancí neměl a góly jsme inkasovali po smolném zákroku a nedůslednosti při bránění. Rozhodlo větší nasazení a lepší přístup hostů, kteří nás stejně jako na podzim nepustili k naší hře. Díky tomu byli nakonec šťastnější.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.