Áčko se za bodem hnalo marně

Domácí po zpackaném prvním poločase bojovali, ale na bod nakonec nedosáhli.

Radešínská Svratka – Bohdalov 2:3 (0:3)

62. Požár, 81. Novotný – 22. Bradáč, 31. Wasserbauer, 32. Koukal

Sestava: Chrást – Novotný, Skryja, Janů, Blaha – Starý – Hudák (46. Šustáček), Požár (79. Rous), Pulkrábek, Liška (57. Kříž) – Lhoták

V úvodu se v barvách domácích zastřelovali Požár s Liškou, ale hostující gólman byl pozorný. V 15. minutě Požár našel Pulkrábka, ale ten trefil jen Martinčiče. Ve 22. minutě odkopl míč Bradáč a ten skončil za zády zaskočeného Sklenáře – 0:1. Ve 29. minutě prošel po koncové čáře Neuman, ale Sklenář byl pozorný. Pak přišly chvíle hrůzy pro domácí. Ve 31. minutě prohráli po rohovém kopu několik soubojů a Wasserbauer navýšil vedení Bohdalova – 0:2. Chvíli na to přišla chyba v rozehrávce a Koukal si v sólu věděl rady – 0:3. Snížit mohl Pulkrábek, ale po Lhotákově přihrávce jen vyprášil rukavice Martinčiče. Na druhé straně zkoušel štěstí Neuman, ale ani tentokrát neuspěl. V závěru prvního poločasu Martinčič sejmul Požára, ale sudí Bulín penaltu překvapivě neodpískal.

Po přestávce na hřišti dominovali domácí. Po dlouhém obléhání si v 62. minutě dlouhý pas Janů našel Požár a překonal vyběhnuvšího Martinčiče – 1:3. Poté střílel po Pulkrábkově pasu Janů, ale rozvlnil jen boční síť. Pak zkoušel štěstí sám Pulkrábek, ale jeho tečovaná střela šla těsně vedle. V 71. minutě po rohovém kopu doklepával míč do sítě Lhoták, ale Martinčič vytáhl zákrok zápasu a míč za čáru nepustil. V 81. minutě Šustáček našel Novotného a ten se na zadní tyči nemýlil – 2:3. Hosté nakonec závěr zápasu zvládli a zápas doleželi ke třem bodům.

Martin Mužátko (trenér): Nezačali jsme zle, ale po patnácti minutách jsme vyklidili pole. Nabídli jsme hostům šance a oni je proměnili. Po bouřce v kabině a změně rozestavení jsme měli více ze hry, hosté jen odkopávali míče, ale dosáhnout na bod nám nakonec nebylo souzeno, i když jsme hráli na obrovské riziko. Tabulka se srovnala a do konce sezóny nás čeká hodně zábavy.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.