Áčku poslední zápas nevyšel

Trenér Pavel Kříž si svůj poslední zápas v roli trenéra áčka asi představoval trochu jinak.

Radešínská Svratka – Moravec 0:3 (0:1)

27. Červinka, 47. Kudiovský Petr, 76. Juračka

Sestava: Chrást P. – Chrást J., Smejkal (60. Veselý), Drdla, Janů – Gabriel (84. Kilián), Josífek, Skryja V. (74. Mužátko), Starý, Šacl – Plhal (77. Dvořák J.)

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, ale byli na štíru v koncovce. Dvě velké šance měl Skryja. Nejdříve netrefil branku v samostatném nájezdu, do kterého jej vyslal přesným pasem Smejkal. Chvíli na to těsně nedosáhl na Starého přímý volný kop. A tak hosté trestali. Ve 27. minutě hosté podnikli brejk, Červinka si pohrál s domácími beky, obešel gólmana a skóroval do prázdné brány – 0:1. Srovnat mohl Starý, ale s jeho dělovkou na přední tyči si věděl Lisý rady.

Hned po přestávce hosté svůj náskok zvýšili. Ve 47. minutě si na rohový kop naskočil nehlídaný Kudiovský a hlavou přehodil Chrásta – 0:2. Domácí se snažili, ale srážela je nepřesná kombinace. Z platonického tlaku vyplynuly pouze dvě přízemní střely Josífka, které se však do branky nevešly. V 76. minutě podnikli hosté brejk po pravé straně a centr uklidil do odkryté branky Juračka – 0:3. Poté už se v úmorném vedru zápas jen dohrával.

Pavel Kříž (trenér):

Začátek zápasu byl v naší režii. Jenže jsme nedávali branky a hosté nás potrestali. Po druhé inkasované brance jsme vypadli z tempa a bylo po zápase.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.