Áčko po dobrém výkonu padlo v Měříně

V Měříně rozhodla produktivita domácího celku.

Měřín – RS 2:0 (1:0)

43. a 65. Kožený

Sestavy: Petr – Smejkal (77. Chrást), Starý, Janů, Josífek (75. Buřval), Novotný, Dvořák (66. Drdla), Šacl, Jinek, Pekárek (83. Skryja), Plhal (89. Šoustar)

První příležitost měli domácí, ale Beran na přední tyči branku netrefil. Poté dvakrát zahrozili hosté, ale Novotného i Pekárkova střela byla sražena. Domácí bránu ostřeloval i Jinek, ale třikrát mířil vysoko nad. Chvíli na to zahrozil domácí Polanský, který mířil díky teči nad bránu. Největší šanci měl po akci zprava Bublán, ale Petr jej vychytal. Domácí se dostali do vedení šťastně ve 43. minutě, kdy Petr trestuhodně neudržel centr a Kožený jej hlavou doklepl do sítě – 1:0.

Po pauze měl znovu šanci Bublán, ale nejprve trefil Petra a následně mířil mimo. V 65. minutě hosté na polovině hřiště ztratili míč a na konci rychlé měřínské akce byl Kožený – 2:0. Od té chvíle hrozili jen hosté. Činil se Plhal, ale po centru od Janů trefil jen břevno a neproměnil ani další šanci po centru zleva. V závěru hosté nevyužili několik závarů a Skryja mířil po rohovém kopu nad bránu. V závěru vychytal Plhala Hladík, který střílel z hranice velkého vápna.

Martin Mužátko (trenér): Domácí jsme zaskočili, ale nakonec jsme je na konci prvního poločasu pustili po hrubé chybě do vedení. Po pauze domácí dali druhý gól po zbytečné ztrátě ve středu pole. Poté jsme převzali otěže zápasu, ale naše šance zůstaly nevyužity. Škoda, ale dnes nemám klukům co vytknout. Minimálně bod jsme si dnes zasloužili.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.