Radešínka veze výhru z Přibyslavic

Hosté začali zápas na jedničku a své brzké vedení přetavili ve tři body.

Přibyslavice – Radešínská Svratka 2:5 (1:5)

24. Lopatář, 64. Drapák (pen.) – 4. (pen.) a 5 Skryja, 7. Pulkrábek, 15. Starý, 45. Janů

Sestava: Sklenář – Novotný, Skryja, Drdla, Blaha – Liška (60. Lhoták), Požár, Starý, Janů (83. Kříž) – Pulkrábek, Šustáček (68. Bukáček)

Hned ve 4. minutě zavařil domácímu gólmanovi Šustáček, Pisk jej fauloval a nařízenou penaltu proměnil Skryja – 0:1. Hned na to po rohovém kopu hlavičkoval Drdla a míč do sítě dotlačil Skryja – 0:2. Poté po Požárově přihrávce vychytal Pulkrábka domácí brankář. V 7. minutě Pulkrábek napřáhl za velkým vápnem a střelou k tyči přidal další branku – 0:3. Pulkrábek mohl přidat i další branku, když si obhodil Piska, ale z úhlu trefil jen tyč. Ve 13. minutě zahrozili i domácí, ale Bukáček trefil jen boční síť. Chvíli na to zase Bukáček našel Drapáka, ale ten hlavičkoval mimo. V 15. minutě centroval Starý a míč parádně zapadl do brány – 0:4. Ve 24. minutě hlavičkoval po centru zleva Lopatář přesně k tyči – 1:4. Ten samý hráč se zjevil i v další šanci, ale tentokrát hlavičkoval vedle. V 39. minutě Pulkrábek z přímého volného kopu trefil jen boční síť. V poslední minutě prvního poločasu domácí chybovali a nabídnuté sólo využil Janů – 1:5.

V 50. minutě viděl druhou žlutou kartu Pulkrábek a domácí přesilovku využili k tlaku. Ten vyústil v šanci Čermáka, který trefil tyč a poté přestřelil odkrytou bránu. Poté se blýskl Sklenář, který zlikvidoval dorážku domácích. Na druhé straně provětral Piskovy rukavice Šustáček. V 64. minutě zahrál Drdla rukou a Drapák penaltu proměnil – 2:5. Poté tlak domácích zeslábl a hosté v klidu dohráli zápas ke třem bodům. Mezi střelce se mohl zapsat i hostující Bukáček, ale trefil jen tyč.

Martin Mužátko (trenér): Na domácí jsme vlétli a své šance jsme dokázali i proměnit. Po pauze jsme se v deseti dostali na deset minut pod tlak, ale pak jsme hru srovnali a zápas dovedli ke třem bodům.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.