Radešínka veze body ze Starče

Slepená sestava hostů urvala tři body ve Starči.

Stařeč – Radešínská Svratka 1:3 (1:1)

14. Bříza – 45. Hudák, 50. Lhoták, 57. Drdla

Sestava: Veselý – Novotný, Skryja, Drdla, Blaha – Kříž (60. Rous), Plhal (81. Bukáček), Starý, Janů – Jinek (20. Hudák), Lhoták

Sklenář, Pulkrábek, Požár, Liška a Šustáček – to je seznam hráčů základní sestavy, bez kterých se hosté museli obejít. Hned ve 4. minutě se šikovně otočil Lhoták, ale Ujčík jeho střelu kryl. Ve 14. minutě si míč ve středu pole vybojoval Bříza a povedenou přízemní střelou poslal domácí do vedení – 1:0. Poté se do šance dral Plhal, ale přímý volný kop od Starého na zadní tyči netrefil. Na druhé straně zahrozil po centru zleva Strouha, trefil však jen břevno. Ve 42. minutě se ve vápně nejlépe zorientoval Hudák, ale trefil jen tyč. Ten samý hráč si spravil chuť ve 45. minutě, kdy mu Plhal nachystal míč a středopolař hostí zamířil přesně k tyči – 1:1.

V 50. minutě domácí chybovali a Janů poslal do sóla Lhotáka, který rozvlnil síť – 1:2. Srovnat mohl domácí Dvořák, ale Veselý jeho hlavičku vytáhl nad bránu. V 57. minutě zahrával rohový kop Starý a nekrytý Drdla poslal hlavou míč do domácí svatyně – 1:3. Chvíli na to po kombinaci s Hudákem střílel Starý, ale trefil jen břevno Ujčíkovy brány. V 77. minutě mohl snížit Přikryl, ale Veselý jej vychytal. Poté už se zápas dohrál bez větších šancí.

Martin Mužátko (trenér): Museli jsme řešit spoustu absencí a už kvůli tomu tahle výhra chutná sladce. Na začátku zápasu jsme se hledali, ale po poté jsme se chytli a rozhodli jsme v období kolem přestávky. Byli jsme produktivní, a to nám zajistilo tři body. Domácí hráli jednoduchý fotbal plný nakopávaných míčů, ale s tím jsme si dokázali poradit. Díky všem, kdo s námi jeli.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.