Radešínka urvala výhru v Bedřichově

Domácí vedli, ale nakonec neodolali tlaku hostí. Těm v závěru vystřelil tři body Požár.

Bedřichov B – Radešínská Svratka 1:2 (1:0)

23. Hruška – 54. Pulkrábek, 89. Požár

Sestava: Sklenář – Novotný, Skryja, Drdla, Blaha – Rous (46. Vrbas), Požár, Starý, Liška – Pulkrábek (90. Jinek), Požár

Hosté začali aktivně, ale Pulkrábkův přímý volný kop vytáhl Bartoň na rohový kop. Ten samý hráč chvíli poté mířil vedle po Skryjově centru na zadní tyč. Poté se hosté ze zápasu vytratili a šance si připisovali jen domácí. V 18. minutě Lengal v sólu mířil jen do náručí Sklenáře. Poté se nejrychleji zorientoval Kolman, ale hostující gólman jeho dělovku vyškrábl nad bránu. Ve 23. minutě si hosté nepohlídali odražený míč po rohovém kopu a Hruška poslal parádní ránou domácí do vedení – 1:0. Ve 27. minutě zůstal za hostující obranou Neuwirth, ale šanci zahodil. V závěru první půle postupoval zprava na Sklenáře Hruška, ale Sklenář ve spolupráci s beky míč odkopli do bezpečí. Hosté ještě před pauzou mohli srovnat, ale Lhoták napálil skákavý míč vedle brány Bedřichova.

Hosté začali druhý poločas jako vyměnění. Drdka našel za obranu Pulkrábka, ale ten jen protáhl Bartoně. V 54. minutě Lhoták prostrčil míč na Pulkrábka a po jeho střele k tyči bylo srovnáno – 1:1. Hned na to pálil Starý, domácí brankář jeho dělovku vytáhl nad břevno. Chvíli na to našel Vrbas Pulkrábka, ale ten si znovu vylámal zuby na Bartoňovi. Po chvilce se Pulkrábek dostal hlavičce, ale zazvonilo jen břevno. V 69. minutě po ojedinělém rohovém kopu střílel Kolman z malého vápna nad bránu. V 84. minutě napřáhl Vrbas, ale domácí brankář jeho parádní ránu vytáhl na rohový kop. Poté měli dvě šance domácí, ale střídající Bulbakh se ani jednou neprosadil. V 89. minutě si našel odražený míč Požár a parádní ránou do šibenice rozhodl o výhře hostů – 1:2.

Martin Mužátko (trenér): První půli jsme prospali a posadili jsme domácí celek na koně. Jen díky brankáři jsme měli naději na bodový zisk. Po přestávce se obraz hry změnil. Byli jsme na míči a v pohybu. Nakonec jsme byli šťastnější a vezeme tři body.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.