Radešínka smetla Počítky

Domácí si užili pohodový závěr sezóny, když nadělili Počítkám devět branek.

Radešínská Svratka – Počítky 9:0 (4:0)

11. Liška, 17., 61. a 80. Pulkrábek, 33. a 53. Požár, 37. Jinek, 75. Chrást (pen.), 89. Kříž

Sestava: Chrást – Blaha, Nejedlý, Novotný – Liška (61. Šikula), Požár, Hudák (46. Rous), Janů – Pulkrábek – Jinek (61. Kříž), Lhoták

Skóre mohl otevřít Lhoták, ale skákavý míč napálil nad bránu hostujícího celku. Poté zkoušel štěstí Požár, ale z vápna mířil jen do boční sítě. V 11. minutě si našel na zadní tyči centr od Janů Liška a hlavičkou o zem otevřel skóre – 1:0. V 17. minutě si pěkně vyměnili míč Janů s Pukrábkem a druhý jmenovaný rozvlnil síť střelou podél gólmana – 2:0. Poté zahrozili i hosté, ale Bojdova pumelice šla nad bránu. Po půl hodině hry našel Janů dlouhým nákopem Požára, který poslal hlavičku přímo do šibenice – 3:0. Janů si poté připsal další asistenci, když ke skórování vybídl zpětnou přihrávkou Jinka – 4:0.

Ve druhé půli měli své šance i hosté, ale branky dávali jen domácí. V 53. minutě si našel odražený míč Požár a povedenou ránou vstřelil svůj druhý gól v zápase – 5:0. Po hodině hry poslal Požár do brejku Pulkrábka, který obešel gólmana a do prádzné brány navýšil vedení Radešínky – 6:0. V 75. minutě byl faulován Kříž a nařízenou penaltu bezpečně proměnil brankář Chrást – 7:0. O pět minut později si s hostující obranou pohráli Pulkrábek s Křížem a první jmenovaný dokonal hattrick – 8:0. V závěru si oba jmenovaní role prohodili a mladíček Kříž tak uzavřel skóre na 9:0.

Martin Mužátko (trenér): Vypadli nám tři defenzivní hráči, ale zvládli jsme to a díky solidní produktivitě jsme skóre navýšili až na rozdíl devíti branek. Klukům musím za celou sezónu poděkovat. Chtěli jsme hrát do pátého místa, a to se nám s přehledem povedlo.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.