Áčko protáhlo černou sérii

Áčko ani na čtvrtý pokus nezískalo první bod a krčí se na samém dně tabulky.

Radešínská Svratka – Vladislav 1:3 (0:1)

87. Požár J. – 41. Petz, 67. Slíva, 74. Vyletěl

Sestava: Sklenář – Novotný, Skryja, Blaha (46. Melichar) – Liška (75. Jinek), Šacl, Požár, Janů – Rous (54. Kříž) – Lhoták, Požár J.

Hned v 1. minutě podnikli domácí pěknou akci po levé straně, Janů přihrávkou pod sebe našel Daniela Požára a ten z první mířil přesně k tyči. Otruba však parádně zakročil a míč vyrazil do bezpečí. V 9. minutě Vladislav podnikla po kolmici mezi beky rychlý brejk na jehož konci byl Petz, který nechal vyniknout Sklenáře. Hned na to centroval Lhoták a Daniel Požár vlétl mezi hostující obránce, ale Otruba jeho přízemní střelu reflexivně vyrazil. Poté byl v šanci i sám Lhoták, jeho střelu z úhlu Otruba vykopl na rohový kop. Ve 22. minutě hosté zahrávali rohový kop a po několika odrazech nakonec domácí dostali míč do bezpečí. Po třiceti minutách našel Josef Požár na malém vápně Lišku, který v tutovce nejdříve míč netrefil a jeho druhý pokus zachytil hostující brankář u tyče. Ve 41. minutě domácí nezvládli odvrátit dlouhý nákop za obranu a Petz pohodlně přehodil Sklenáře – 0:1.

Domácími inkasovaná branka otřásla. Po přestávce se sice snažili, měli opticky navrch, ale pozorní hosté je nepouštěli do šancí. V 67. minutě navíc hosté získali míč na své polovině a po rychlém brejku se z branky radoval nekrytý Slíva – 0:2. V 74. minutě si míč k přímému volnému kopu postavil Vyletěl a trefil šibenici – 0:3. Domácí v závěru už jen srovnali, když se po Jinkově přímém volném kopu nejrychleji zorientoval Josef Požár a střelou k tyči kosmeticky upravil výsledek – 1:3.

Martin Mužátko (trenér): Utkání se lámalo v úvodu, kdy jsme zahodili několik šancí. Po chybě jsme dostali branku do šatny a po přestávce jsme nenašli morální síly na zvrat. Celkově se hrálo na první pohled vyrovnané utkání, ale jsme slabí v obou vápnech. Do problémů jsme se dostali vlastní vinou a jen my sami ze z hrozivého úvodu můžeme vyhrabat. Odchody a zranění nás poznamenaly více, než jsem si dovedl představit.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.