Rudíkov veze body z Radešínky

Domácí předvedli solidní výkon, ale doplatili na zahazování šancí. Hosté byli naopak produktivní.

Radešínská Svratka – Rudíkov 2:4 (1:2)

24. Janů, 78. Liška – 34. Jura, 36. a 67. Trnka J., 62. Pažourek (p)

Domácí začali aktivně. V 10. minutě Skryja našel za obranou Janů, ten však mířil po zemi vedle tyče Doležalovi branky. Na druhé straně zkoušel z dálky štěstí Pažourek, ale mířil vedle tyče. Poté centroval Janů a hostující bek tečoval na břevno. Poté už se aktivní Janů dočkal, když zahrával přímý volný kop a ten propadl až do brány – 1:0. Chvíli na to Šacl našel Jinkovu hlavu, ale hostující brankář byl pozorný. Poté domácí nezvládli několik soubojů ve středu pole a z brejku se z úhlu trefil Jura – 1:1. Hned po chvíli rychlý brejk zakončil na zadní tyči Trnka – 1:2. Rychlou odpověď chystal Janů, ale Lhoták jeho zpětnou přihrávku poslal nad bránu. V závěru prvního poločasu Šustáčkův rohový kop poslal těsně vedle tyče hlavou Jinek.

Po přestávce znovu hlavičkoval Jinek, tentokrát těsně nad bránu. Na druhé straně zahrozil Slaný střelou vedle tyče. Domácí mohl srovnat po nabídce od Janů, ale jeho přihrávku před odkrytou bránou nikdo netrefil. Domácí byli potrestáni v 62. minutě, když faul na Trnku potrestal z penalty Pažourek – 1:3. Hned poté se ve středu pole rozběhl Trnka svoje parádní sólo korunoval brankou – 1:4. V 76. minutě Požár parádním pasem našel Lišku a ten hlavou vykřesal jikřičku naděje – 4:2. Hosté však byli v závěru pozorní a tři body si s přehledem pohlídali.

Martin Mužátko (trenér): Místo, abychom po půl hodině hry vedli minimálně o dvě branky, tak jsme hosty pustili do dvou brejků a do kabin jsme šli s těsným mankem. Po přestávce jsme byli blízko srovnání, ale Rudíkov potrestal naše chyby a i přes velice dobrý výkon jsme odešli ze zápasu poraženi. Musíme se zlepšit v obou vápnech. Hned za týden v Počítkách se v těch místech bude rozhodovat.

Lukáš Trnka (trenér): Ve vyrovnaném zápase jsme dokázali být produktivnější a tak si připisujeme velice cenné tři body.

Můžete si uložit odkaz příspěvku mezi své oblíbené záložky.